Nya utmaningar

Denna höst pluggar jag till att bli sport och äventyrspedagog på en folkhögskola. Den heter Lillsveds idrottsfolkhögskola.

Nu är det cirka 6 veckor sedan jag började här. Under den tiden har vi hunnit med mycket!

Vi har bland annat varit på hajk och lärt oss göra upp vindskydd att sova i. Kört Gokart, Downhill (mointainbike ned för branta backar), orienterat, utomhuspedagogiska övningar och vid 2 tillfällen hållit i lekdagar för lågstadiebarn.

En stor del av utbildningen är går ut på att vi ska lära oss ledarskap och att reglektera över att vara pedagog.

Det är en spännande utbildning som jag är glad över att vara en del av. Har varit riktigt taggad sedan i somras. Man blir inte lärare i skolan i traditionell bemärkelse. Under utbildningen har man chansen att bli diplomerad som instruktör i hjärt- och lungräddning, simlärare, skidlärare och diplomerad massör.

Bloggen har nyligen lagts upp och kommer säkert uppdateras efter hand.

När jag var på Gotland i somras insåg jag att min dröm är att bli en flygande tegelsten. Utbildningen är bara början på denna resa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *